fredag 4 juni 2010

Stackars kisse

Var på väg att lägga oss inatt, så sitter jag i soffan och tittar ut över området och ser hur en stor vit bil (kan ha varit en skåpbil) kommer i en fart som hade gjort att dom tappat körkortet på plats ifall polisen stod där. Samtidigt kommer en katt ut på vägen och blir klippt av bilen som träffar den i huvudet. Stod helt chockad när katten sjönk ihop men den kom på benen och sprang bortöver i motsatt riktning typ 30 meter innan den stannade igen och la sig på vägen.
Så vi sprang båda ut till den för att se hur det gick, hon blödde ur nosen och slemmade ur den också. Och verkade ha skadat ena frambenet också. Stackarn.
Så vi tog in henne och ringde polisen. Som tur var så hade hon seriösa ägare som hade märkt henne i örat så det gick att hitta ägarna. Så en patrull dök förbi och tog med henne. Dom hade visst fått kontakt med ägarna lät det som.
Så det slutade lyckligt iaf!
Om ni har katt så märk dom i örat! Och sätt gärna ut telefonnumret på katthalsbandet :).

Så kunde vi sova gott sen. Vi hoppas det gick bra för katten och att hon inte var allvarligt skadad!

1 kommentar:

  1. Så bra att det gick att få tag i ägarna! Och vad bra att ni ringde polisen, det är så otäckt att se när folk bara går förbi skadade djur (eller människor!!!).

    SvaraRadera