fredag 28 maj 2010

Flamberad kaka och långtradare.

Hann bara äta upp våra flamberade pannkakor med rabarberkompott, se lite grann av Simon&Tomas och sen så dyker en långtradare upp, och sen en till! Så nu kom äntligen grannhuset. Jätteskoj. Men missade förstås lyftet då det var idag under dagen dom ordnade det. Men nu är allt på plats iaf, ser stort ut! Vi blir ju minst på kvarteret tror jag :).

Så nu har vår "skyline" ändrats, skoj :)

5 kommentarer:

  1. Petra Björnerbäck, Piruettvägen 530 maj 2010 kl. 23:07

    Så kom huset till slut... Overklig känsla! Men fort gick det så var huset på plats, vi var lite oroliga för regnet. Men det gick ju bara fint!

    Störst - minst? Storleken har ju ingen betydelse brukar man väl säga, eller?

    SvaraRadera
  2. Vad snyggt ni hunnit få det på så kort tid! Kul att det blev smålandsvillan till slut för er också, hoppas ni kommer trivas bra här på Umedalen.

    /Jenny

    SvaraRadera
  3. Kul att höra av er operan! Och tack! Jo vi är som med i samma klubb nu :).
    Vi är lite avis på ert garage bara, men det kommer sen!
    Sen är det väl klart vi kommer trivas på umedalen, alla verkar glada och trevliga. Iaf dom vi stött på hittills. Men man vet ju aldrig, granntomterna till oss är ju inte sålda än :D.

    Björnerbäck: Ja ni klarade er ju undan det värsta. Själv stod vi utan tak (blåste för mycket för att få upp takstolarna) ett dygn. Men det ordnade sig ju.
    Verkar vara en hurtig karl du har också som snickrar garage direkt också, verkar lovande! :)

    SvaraRadera
  4. Garaget har verkligen varit toppen i vinter, men jag är glad att det är gjort. Fattar inte hur vi hann med det i fjol...

    Vi sådde gräsmattan i början av september men den hann inte ta sig särskilt bra innan vintern. Nu börjar den bli riktigt bra även om den fläckvis är lite gles fortfarande.

    Häcken köpte vi på Blomsterlandet, de hade 25% om man förbeställde i april/maj. Ordinarie pris ligger på 229 för tio barrotade plantor så det blev inte så fasligt dyrt. Anledningen till att vi valde häggmispel är att den tillhör de mer snabbväxande, det finns rätt mycket bra info i forumet på odla.nu

    SvaraRadera
  5. hörrni. ta lite mer foton och visa mig. det är för glest mellan inläggen. Händer det inget?

    SvaraRadera