söndag 6 juni 2010

Trappan äntligen klar


Så fick man klart den till slut, gjorde sista stegen som fasta trä-steg i samma stil som det övriga.
Vi är riktigt nöjda :).
Och nej den är inte ostabil, sålänge man inte har disco längst upp på kanterna, den är smygförstärkt för att kunna se luftig ut men ändå vara stabil.

4 kommentarer:

  1. Skitsnygg!!! Väldigt annorlunda och häftig! Ska bli kul att provgå den! Och den har snyggare design än vår, vi ska göra om vår i sommar.

    SvaraRadera
  2. Hej, jag vill inte komma och fylla er fina blogg med massa off-topic saker, men jag hoppas verkligen att du/ni kan vara så trevliga och hjälpa mig.

    Nu är det så att jag och min flickvän ska flytta hemifrån för första gången och vi har fått en lägenhet i Umedalen. Rättare sagt på J A Linders väg. Nu har jag läst lite forum och många är väldigt negativt inställda till Umedalen, vilket förstås fick mig att bli lite nervös och konfunderad. :P

    Hur är stämningen i Umedalen? Räds man för att gå ut på kvällen, eller? Tänker först och främst på min flickvän, man är ju orolig om hon ska ta bussen på kvällen eller dyl. Eller är jag helt ute och cyklar och det är faktiskt ett rätt så trevligt ställe?

    Skulle vara väldigt tacksam för svar! Behövde nämligen fråga någon som faktiskt bor där. ^^

    Med vänliga hälsningar,

    Michael.

    Ps. Schysst trappa!

    SvaraRadera
  3. Ovanlig fråga här :). Men visst kan vi svara! Vi vet att Umedalen inte är vad många hyllar. Mestadels för att det fanns ett mentalsjukhus här tidigare (omnämns bland annat i Pistvakt-filmen). Men det var länge sen! Nu är det mest barnfamiljer här upplever jag det som. På kvällarna är det otroligt lugnt ute på gatorna, ser nästan aldrig till en enda människa! Är det någon så är det någon som är ute med hunden eller ett par som är ute på kvällspromenad eller liknande.
    Det är ett växande område som jag tror kommer växa i popularitet. Nära till skog och mark, mycket villor som växer upp, barnfamiljer, nära till stor ICA-butik (Kvantum), 10 min till stan med buss osv.
    Finns aldrig garantier men tror inte ni behöver vara orolig för att cykla eller ta bussen hem ensam. Aldrig stött på nåt negativt här. Bra mycket värre på carlshem, ålidhem, ersboda (framförallt) och till och med teg och haga. Som jag upplever det själv.
    Enda jag kommer på är väl veganer som krossat rutor på grillrestaurangen "Garaget". Men jag tror inte dom jagar tjejer på bussar :).
    Välkommen till området!

    SvaraRadera
  4. Det var ett välformulerat svar! Jag pratade med hyresvärden idag och han har, i princip, sagt samma sak. Så nu är man mycket lugnare! Jag tackar så mycket för att du tog dig att svara på min fråga. :D Nu vet man iaf att det bor en vänlig själ där, haha. :)

    Mvh,

    Michael.

    SvaraRadera