söndag 6 juni 2010

Entre-trappa


Så har mamma och thord varit här över helgen. Vi har verkligen haft otroligt roligt tillsammans!
Fått bort allt skräp på tomten, ordnat grill och dessutom spenderade vi lördagen till att bygga en entretrapp, och vi blev klara också! Mycket skönt. Så nu kan man äntligen gå in utan att låtsas vara akrobat.
Vi gjorde den i tryckimpregnerat så vi kan tyvärr inte måla den än. Men den ska bli svart. Så vi kan ju låtsas att den är det tills vidare.
Det enda som är kvar på den är förstärkningar på de översta plankorna som sticker ut, och sätta fast sista trappsteget, vi vet inte än bara om vi ska göra de första stegen i sten, för att få en övergång från stenläggningen till trappen. Vi får se de närmsta dagarna hur vi känner.

Sen har Mark&Grund vart här och grovplanerat tomten och ordnat en uppfart, isolerad och paddad, bara att köra på med sten nu! Mycket skönt att äntligen ha fått det gjort!

1 kommentar:

  1. Haha, tog ett tag för mig och koppla "Mark&Grund". Tänkte att Mark var en människa som hette Mark (såklart) och tänkte sedan att Grund också var en person med ett riktigt märkligt namn. Läste det flera gånger innan jag förstod. Jag är så dum!

    Och grattis till förlovningen än en gång mina vänner! Vi får ses snart!

    SvaraRadera