söndag 7 mars 2010

En bussresa plus lite vin

Lördagen bestod av en del sovmorgon och en del resa till sundsvall där vi tittade på hustillverkarens fabrik och spanade lite inne på Ikea.

Men framförallt hade vi en jättekul bussresa! Med två trevliga och pratglada par som vi kommer tvinga till vår inflyttningsfest. Bussresan hem var kanske det roligaste på hela dagen.
Med oss hem från Sundsvall tog vi två st "Ludde" och en dunk rödvin, blir inte mer Fab än så!

Måste kolla närmare sen på väggarna för vissa väggar som vi såg i fabriken hade fastskruvade gipsskivor istället för spikade. Om det är så på våra väggar i vardagsrummet så vore det ju helt underbart! Mycket enklare att bara dra igång skruvdragaren, kapa till isoleringen och sen skruva fast väggarna igen. Men vi får se helt enkelt.
Köksplanerna går framåt också, men vi tror att vi får ta det hela pö om pö när vi vet mer exakt hur vi kan placera spisen osv. Men i det stora hela så vet vi vad vi ska införskaffa och hur dessa ska placeras. Köksbordet blir kombinerat bord/köksö.

Inne på Ikea fick vi också en del roliga ideer för vardagsrummet, mer om detta sen. Blir en överraskning.

Sen börjar man lätt sväva iväg och fundera på häcken runt tomten. Men det har vi sagt att vi inte får börja med förrän det är klart inomhus. Önskar allt var klart nu och min semester börjat. Men inte långt bort nu. Vecka 16 börjar semestern. Då blir det att jobba.

2 kommentarer:

  1. Tack för en mycket trevlig resa! Roligt också att få ta del av alla era erfarenheter av Smålandsvillan.

    SvaraRadera
  2. Så trevligt att ni oxå tyckte bussresan var rolig :) Visst var det intressant att se fabriken givetvis, men bussresan hem var helt klar roligare..haha! Hoppas taket har kommit på plats nu.

    SvaraRadera